Na een aardig aantal jaren is het weer tijd om onze website een kleine update te geven. Technisch is deze weer netjes van deze tijd, al functioneerde onze vorige vormgeving (met code) nog prima, deze was eigenlijk al ouderwets voor websites.Het welbekende ledenmenu is verwijderd, er is nog maar één menu. Wanneer je ingelogd bent zal je alle leden menuopties kunnen zien, dus vergeet vooral niet in te loggen!

Dit was eigenlijk ook het enige wat voor onze loopgroep echt anders is, behalve het uiterlijk en nieuwe indeling dus. Er is geprobeerd een logische indeling te maken zodat alle informatie makelijk te vinden zou moeten zijn en we zijn benieuwd wat iedereen hiervan vind en of iedereen ook alle informatie weet te vinden.

Dus, heb je vragen over het nieuwe uiterlijk? Weet je niet meer hoe je kan inloggen? Of heb je andere vragen? Je kan altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of gewoon me vragen als je me ziet hardlopen.