Loopgroep Arnhemia is een groep van enthousiaste recreatieve hardlopers. Onder leiding van deskundige trainers wordt op verschillende niveau's getraind. De trainingen zijn op de dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot ongeveer 20.15 uur. Tijdens het zomerseizoen trainen wij in de prachtige bossen van de Veluwezoom en 's winters vertrekken wij vanuit Sporthal De Laar. Daar beschikt de loopgroep over kleed- en douchegelegenheid. We lopen dan over verlichte voet- en fietspaden.

Verder organiseert de loopgroep al jaren de bekende Warnsborncross. Enkele malen per jaar wordt er gezamenlijk deelgenomen aan wedstrijden en prestatielopen. Ook een jaarlijks uitstapje (een dag of lang weekeind) staat op de agenda.

Wat verwachten wij?

Loopgroep Arnhemia richt zich op hardlopers die al minimaal 30 minuten aan één stuk kunnen hardlopen. We hanteren deze ondergrens omdat we geen vaste beginnersgroep hebben (los van de periodes dat we een beginnerscursus organiseren) en we graag willen dat je de hele training mee kunt doen.

Ben je een startende hardloper dan zijn er aanbieders die hier ondersteuning in geven.

Kosten

Hardlopen bij Loopgroep Arnhemia is niet duur.

De kosten hiervoor zijn €30 euro per kwartaal, bij voorkeur betalen per jaar, al ingepland bij uw bank.

Wilt u lid worden?

Bent u geïnteresseerd in het meetrainen bij Loopgroep Arnhemia of wilt u meer informatie? Dan kan u contact opnemen met onze ledenadministratie.

Als u een keer wilt meetrainen dan kunt u dit aangeven via ons contactformulier.

Heeft u overige vragen betreffende het lidmaatschap dan kunt u contact opnemen met:

Mw. Jonathan Simonis

  • mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • telefoon/whatsApp: 06-37437119