★ Loopgroep Arnhemia - februari 2023

Als deze mail niet juist wordt weergegeven kun je ook online lezen
 
Loopgroep Arnhemia Nieuwsbrief
 

Van de voorzitter

Beste Arnhemianen, 

joost_arnhemia.jpg

Als loper ken je het gevoel wel dat dingen soms niet helemaal lopen zoals jij zou willen. Ik heb het in dit geval niet over blessures maar over de Warnsborncross die we helaas moeten verzetten naar het najaar.
Om dat goed te maken -en toch ook een beetje zelf te crossen- willen we met zoveel mogelijk leden op 1 april deelnemen aan de Kwintelooyen Winterrun (no joke) in Rhenen om het succes van Molenhoeks Makkie van afgelopen jaar te evenaren. En verder, omdat we nou eenmaal een vereniging zijn, ook wat mededelingen van huishoudelijke aard, waaronder een aankondiging van onze ALV.

Veel lees- en loopplezier,

Joost

// Agenda //

  • 12 maart: Warnsborncross afgelast en verzet naar 5 november
  • 1 april: gezamelijk loopevenement: Kwintelooyen Winterrun
  • 11 april: Algemene Ledenvergadering in Sporthal De Laar

 

// Activiteiten //

Warnsborncross *verzet* naar 5 november

Traditioneel vindt de door ons georganiseerde Warnsborncross plaats op de 2e zondag van maart. Voor dit jaar hadden we daar -al lang van tevoren- 12 maart voor gereserveerd en gemeld bij de gemeente.

Helaas hadden de organisatoren van het Rondje Nederland daar weinig boodschap aan gehad en hebben ze hun loop in het Openluchtmuseum op dezelfde dag gepland. Als WBC organisatie hebben we het gevoel dat twee wedstrijden op dezelfde dag op zo'n korte afstand van elkaar niet handig is en dat dat ons deelnemers zal kosten ten opzichte van het veel groter georganiseerde Rondje NL.

Helaas was uitwijken naar een datum één of twee weken eerder of later om allerlei redenen ook geen optie dus hebben we besloten om de WBC in 2023 naar het najaar te verplaatsen en hebben we daar voorlopig 5 november voor geprikt.

Kortom, ga 12 maart lekker wat anders doen maar houd 5 november alvast vrij in je agenda omdat we op jullie rekenen als vrijwilliger bij de Warnsborncross!

 

Gezamelijk loopevenement: Kwintelooyen Winterrun op 1 april

Het is alweer een paar maanden geleden dat we met een flinke groep samen aan Molenhoeks Makkie hebben deelgenomen. Op zoek naar een waardige opvolger zijn we uitgekomen bij de Kwintelooyen Winterrun (de "Spring" editie) in Rhenen.
De praktijk zal het moeten uitwijzen, maar op papier voldoet de loop in ieder geval aan de belangrijkste randvoorwaarden:

  • Kleinschalig en niet te ver (en dus lang) van huis: een half uur rijden vanaf Arnhem-Zuid.
  • Keuze uit meerdere afstanden: 5, 10 of 15 kilometer
  • In een mooie omgeving. Of zoals ze het zelf omschrijven: over de Utrechtse Heuvelrug met een paar mooie klimmetjes, prachtige uitzichten en heerlijke bospaden
  • Betaalbaar: voorinschrijving €12,50, waarbij de opbrengst ook nog eens naar 2 goede doelen gaat
  • Leuk meegenomen: chip in startnummer en een medaille

De loop vindt plaats op zaterdag 1 april, aan het begin van de middag. Voorinschrijven via de website kan tot 25 maart, maar kan ook eerder gesloten worden als het maximum aantal deelnemers per afstand is bereikt. Het zou daarom goed zijn om de loop niet alleen in je agenda te zetten, maar je in dat geval ook direct in te schrijven (mijn inschrijving hebben ze alvast binnen).

Groeten, Niels

 

Algemene ledenvergadering, dinsdag 11 april

Na jaren van uitgestelde ALVs kunnen we deze vergadering dit jaar weer gewoon in het voorjaar organiseren.
Het zomerloopseizoen is dan al begonnen maar voor de gelegenheid keren we op 11 april eenmalig terug naar de sporthal voor de groepstraining en vergaderen we nadien in de kantine om 20:30 uur.
Alle leden zijn als gewoonlijk uitgenodigd en de stukken ter voorbereiding ontvangen jullie enige weken van tevoren per e-mail.

 

Sporttassen voor nieuwe leden

We hebben nog een paar laatste exemplaren van de zeer gewilde Arnhemia sporttassen beschikbaar voor nieuwe leden die een jaar contributie betaald hebben.
Wil je ook in het bezit komen van zo'n mooie, grote, knalrode Loopgroep Arnhemia sporttas, meld dat dan even bij het bestuur.

Smoelenboek

Bij onze nieuwjaarborrel hebben we een papieren boekje uitgedeeld met de beste Arnhemia verhalen van 2022 en een smoelenboek van alle leden per 1 januari 2023. Mocht je nog geen exemplaar hebben meegenomen of ontvangen, meld ook dat dan even bij het bestuur zodat ook jij in het bezit kunt komen van dit unieke bewaarexemplaar.


 

Ledenadministratie

Onze vereniging blijft, ook qua ledenmutaties, behoorlijk in beweging.

Per 1 december 2022 heeft Talitha Tuinebreier zich aangesloten bij de snelle groep en in het nieuwe jaar zijn Angela Cornelissen en Tilly van de Steeg met ons gaan meelopen. Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van een aantal leden, te weten, Peter & Stephanie Jansen (geen familie) en oud-bestuurslid Mary Pel.

Een hartelijk welkom aan de nieuwe leden en alle oud-leden bedankt voor jullie gezelschap en inzet!

Voor alle zaken met betrekking tot de ledenadministratie kun je contact opnemen met Jonathan Simonis op 06-37437119 of ledenadministratie@loopgroep-arnhemia.nl

 

Redactie/kopij

Sinds de ALV van 3 mei hebben we een nieuw redactie team bestaande uit Johan Aalenhuis en Marc Spierenburg. Om onze nieuwsbrief regelmatig uit te kunnen laten komen en deze goed gevuld te houden willen we jullie vragen om af en toe eens een stukje bij te dragen.

Heb je een leuk loopje gelopen of iets anders gedaan of te melden in relatie tot onze loopgroep, stuur dan een verslagje aan nieuwsbrief@loopgroep-arnhemia.nl en je vindt je stukje waarschijnlijk terug op onze website en in de nieuwsbrief.

In deze nieuwsbrief hebben we ze niet opgenomen maar je mag ook uitslagen insturen, o.v.v. je naam, loop, datum, afstand en tijd, naar uitslagen@loopgroep-arnhemia.nl

Dankjewel!

 

                                                          -//-

 
 

Website | Email | Facebook

 
Powered by AcyMailing